Grup Municipal > Regidors

Imma Mayol i Beltran

Nascuda a Palma de Mallorca (01/02/1958). És llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Des del 1992 fins al 1999, va ser diputada del Parlament de Catalunya. Actualment és presidenta del grup municipal ICV-EUiA i Tercera Tinenta d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona. Presideix la Comissió de Sostenibilitat, Serveis Urbans i Medi Ambient, l’Agència de Salut Pública de Barcelona, l’Agència d’Energia de Barcelona i l’Institut Municipal de Parcs i Jardins. Així mateix, és Regidora adscrita del districte de Gràcia.

Per a més informació visitar www.bcn.es.

Eugeni Forradellas i Bombardó

Nascut a Barcelona (08/12/1945). És llicenciat en Història i enginyer tècnic químic. Actualment és Regidor Portaveu del grup municipal ICV-EUiA, Regidor Ponent de Sòl i Habitatge, President del Patronat Municipal de l’Habitatge, President del Consell Municipal del Districte de Sant Andreu i Vicepresident primer de l’Institut Municipal d’Urbanisme.

Per a més informació visitar www.bcn.es.

Ricard Josep Gomà i Carmona

Nascut a Barcelona (26/02/1964). Professor de Ciència Política a la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en polítiques socials, moviments socials i processos de participació ciutadana, temes sobre els que ha publicat diversos llibres i ha coordinat diversos equips de recerca universitària. Actualment és Regidor Ponent de Benestar Social, President de l’Institut Municipal de Persones amb Disminució, Vicepresident de la Comissió de Cultura, Educació i Benestar Social i regidor adscrit al districte de Ciutat Vella.

Per a més informació visitar www.bcn.es.

Elsa Blasco i Riera

Nascuda a Barcelona (17/12/1966). Llicenciada en Filologia francesa. Ha estat coordinadora del grup municipal ICV-EUiA i consellera de districte. Així mateix ha estat coordinadora del grup a la Diputació de Barcelona. Actualment és Regidora del districte d’Horta-Guinardó i forma part de diverses comissions municipals.

Per a més informació visitar www.bcn.es.

Ignasi Fina i Sanglas (Esquerra Unida i Alternativa)

Nascut a Barcelona (06/04/1944). Metge, especialitzat en salut laboral i autor del llibre “Què són les malalties professionals ?”. Ha estat Vice-president de l’Associació Catalana de Medicina Legal i Laboral. Actualment és Regidor Ponent de Salut Pública, portaveu adjunt del grup municipal ICV-EUiA i Regidor adscrit al districte de Sant Martí.

Per a més informació visitar www.bcn.es.