3 d'abril de 2008

IMMA MAYOL DESTACA QUE ENGUANY LA FESTA DE LA PRIMAVERA SENSIBILITZA SOBRE LA SEQUERA

La segona tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona i responsable de l’Àrea de Medi Ambient, Imma Mayol, ha participat avui a de la Festa de la Primavera escolar que uns 3.200 nens i nens han celebrat a cinc parcs de la ciutat. Enguany, amb motiu de la sequera, la Festa s’ha reconvertit i enlloc de regalar plantes, s’han dut a terme activitats per conscienciar els escolars de la necessitat d’estalviar aigua i explicar-los hàbits que permeten fer un ús més eficient d’aquest recurs.

Mayol ha destacat que la Festa de la Primavera ha sabut canviar per adaptar-se a la situació actual de sequera, i ha explicat que els nens i nenes han fet de jardiners, amb l’ajuda del personal de Parcs i Jardins, que els han ensenyat què és l’aigua del freàtic, que han utilitzat per regar. També s’havia convidat als nens i nenes a portar aigua sobrant de l’activitat de l’escola, com les restes de les gerres del menjador.

A més, els escolars han assistit a una animació teatral amb els nous personatges d’educació ambiental de Parcs i Jardins, Pàrricus i Garda, que els han explicat la importància de l’aigua i les adaptacions de les plantes a les situacions de manca d’aigua.