18 d'abril de 2008

IMMA MAYOL PRESENTA LA RENOVACIÓ DE LA PLAÇA CATALUNYA

La segona tinent d’alcalde i responsable de l’Àrea de Medi Ambient, Imma Mayol, ha presentat les obres de renovació i millora de la plaça Catalunya de Barcelona. Amb aquests treballs, que han tingut un pressupost de 560.000 euros, s’ha renovat el paviment de gran part d’aquest espai del centre de la ciutat i com a actuació significativa s’ha rehabilitat la zona central de la plaça, coneguda com la Rosa dels Vents.

17 d'abril de 2008
RICARD GOMÀ: “ELS SERVEIS D’ATENCIÓ A PERSONES SENSE SOSTRE HAN ATÈS A UN 26% MÉS DE PERSONES DURANT EL 2007”

El cinquè tinent d’alcalde i responsable de l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Barcelona, Ricard Gomà, ha valorat positivament que els serveis d’atenció a les persones sense sostre hagin atès durant el 2007 unes 4.000 persones, xifra que significa un augment del 26% respecte el 2006. Aquest augment és degut bàsicament a que l’oferta de serveis s’ha incrementat en places i personal, segons ha explicat Gomà.

16 d'abril de 2008
AHIR ES VA CELEBRAR UN PLENARI DE LES AGRUPACIONS D’ICV DE BARCELONA PER DISCUTIR LES MESURES PER PALIAR LA SEQUERA

Imma Mayol, segona tinenta d’alcalde i responsable de Medi Ambient de l’Ajuntament de Barcelona, va explicar amb tot detall la situació i les mesures preses i va destacar que en la seva opinió l’actual política del departament de Medi Ambient de la Generalitat, en mans d’ICV-EUiA, “és una de les vegades, que estem plasmant millor la nostra aposta transformadora”.

14 d'abril de 2008
RICARD GOMÀ DESTACA QUE L’AJUNTAMENT HA MEDIAT EN 50 CONFLICTES EN ESPAIS PÚBLICS

El cinquè tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona i regidor d’Àrea Social i Ciutadania, Ricard Gomà, ha destacat la feina feta des del servei de gestió de conflictes, que durant el 2007 ha mediat en 50 casos relacionats amb l’ús dels espais públics. Aquesta xifra supera en 19 casos el conflictes resolts el 2006, quan es va crear aquest servei.

8 d'abril de 2008
IMMA MAYOL: “AMB LES MESURES PRESES PER LES DIFERENTS ADMINISTRACIONS A L’ÀREA METROPOLITANA HEM ESTALVIAT UN 8% D’AIGUA DES DEL MES DE FEBRER”

La segona tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona i responsable de l’àrea de Medi Ambient, Imma Mayol, ha destacat avui la feina feta pel consistori i la resta de les administracions i també pels ciutadans de cara a l’estalvi d’aigua potable, i ha afirmat que “amb les mesures que hem pres des de les diferents administracions i l’actitud dels ciutadans hem estalviat un 8% de l’aigua que consumim”. Mayol ha fet aquestes declaracions en un contacte informatiu amb periodistes en què ha declarat que “si no s’haguessin donat aquestes mesures i l’estalvi per part dels ciutadans, que estan reduint el seu consum, des del mes de març estaríem amb restriccions d’aigua”.
(+informació)

3 d'abril de 2008
IMMA MAYOL DESTACA QUE ENGUANY LA FESTA DE LA PRIMAVERA SENSIBILITZA SOBRE LA SEQUERA

La segona tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona i responsable de l’Àrea de Medi Ambient, Imma Mayol, ha participat avui a de la Festa de la Primavera escolar que uns 3.200 nens i nens han celebrat a cinc parcs de la ciutat. Enguany, amb motiu de la sequera, la Festa s’ha reconvertit i enlloc de regalar plantes, s’han dut a terme activitats per conscienciar els escolars de la necessitat d’estalviar aigua i explicar-los hàbits que permeten fer un ús més eficient d’aquest recurs.
(+informació)